lördag 3 april 2010

long time no see

Hallo!
Vi har inte riktigt "hunnit" blogga den sista tiden men har kommer lite bilder!
Varan kamera gick ju sonder men nu har vi fixat en ny!
Det vi hunnit med sedan senaste bloggningen ar fem natter i rio, fem i buenos aires och nu ar vi i Mendoza


Uppe hos jesus i Rio, tyvarr holl han pa att bygga in sig sjalv i en koja, vet inte riktigt varfor..


vacker utsikt fran jesus, vi holl till allra langst till hoger pa bilden pa ipanema beach
i rio hangde vi nastan dygnet runt pa stranden, en kvall va vi pa en stor fest i en favella, skit kul o ratt annorlunda :)

ipanema i solndegangen...

har i en park i buenos aires, malin har joinat oss for tva veckor sa nu ar matz lycklig :)

La Boca, Buenos Aires, ett kvarter i buenos aires dar alla hus ser ut sahar.. varfor da? jo for att de var en valdigt fattigt kvarter som ligger precis vid hamnen sa de malade husen i de farger som blev over nar de hade malat om batarna..

Igar cyklade vi omkring i Maipu (2 mil fran Mendoza) dar de ligger massa vin och olivgardar.. sa igar va de provsmakning av helt sjukt goda viner.. aven en gard som gjorde riktig absint, var nog de starkaste ja nansin smakat..

tva vinsmakar proffs :)


Hann inte skriva sa jatte mycke men som ni ser la ja in lite lankar till wikipedia dar ni kan lasa lite mer... 
igar traffade vi ponta o linnea :) ( http://enkattpatur.blogspot.com ) , sa nu ska vi resa med dem en svang genom argentina och sen upp mot bolivia... 

¡adios amigos!

3 kommentarer:

  1. neej jag är inte avundsjuk, inte då! inte det minsta bitter! varför i helvete malin tjatade du inte lite till! ghrrr
    /sw

    SvaraRadera
  2. Hej killar!
    Vi satt i skidliften i Sälen idag och undrade vad ni gör just idag på andra sidan jordklotet,nu är vi hemma och har läst er blogg.KUL att ni har det bra och upplever så mkt- är Malin din flickvän Matz? Jag undrade just idag hur du skulle klara dig utan henne i så många månader du verkade så kär när du skulle åka??
    Vi har haft underbar skidåkning i strålande sol så det bränner av solbränna i ansiktet..nästa år bjuder vi dig Awwe om du hänger med, vore jättekul, du skulle se din far i backen!!Blixten får helt andra dimensioner. Peter visade också vart du och han varit och gjort när du var liten-Kul att höra om era äventyr i fjällen!!
    Vad har annars hänt i veckan? Jag har köpt ett nytt hus, nytt fint det känns jättebra med ett mindre hus, vi har ju tillsammans 15 rum och 3000 km2 trädgård så detta var inget impulssköp utan mkt planerat..förhoppningsvis säljer vi mitt i veckan...känns mkt bra eftersom sommaren redan är inbokad med 2 silverutställningar (varav en på Västkusten) då vi också passar på att ha en veckas semester tillsammans med några kompisar..sedan ska vi till Irland och hälsa på våra vänner där i slutet av juli. Vintern har gett vika och snön är nästan borta. Peter har reparerat mitt glastak på altan som sprack pga snömassorna (grannen ville ha tips för hans har också gått sönder)..vilken pappa du har han fixar åt alla och kan ju allt!!!!!!
    Ha det gott och lova att gå in och kolla på en utbildning som skulle passa dig som handen i handsken www.logistikstockholm.se
    KRAM Pappa,Bibbi och Simme...som hälsar massor

    SvaraRadera
  3. Hej kara Bibbi. Ja Malin ar min flickvan. Jag vet inte hur det ska ga sen nar hon har akt hem. Vet inte om det har visat sig men jag tycker ju om lille Arwid ocksa sa det borde ga fint..

    SvaraRadera